CoffeeXperts niet op ‘Beleef Koffie’ 2010

Volgens dit twitter bericht van Jan Schuitemaker zal CoffeeXperts niet op de koffiebeurs ‘Beleef Koffie’ staan. In het bericht is te lezen dat de overeenkomst eenzijdig is opgezegd door de organisatie van het evenement. Wat de precieze toedracht is tot deze beslissing is niet duidelijk. 

Op de site van ‘Beleef Koffie’ staan geen mededeling en is de naam van Coffeexperts verdwenen. Op koffiegek.nl, het webblog van de organisatie ‘Beleef Koffie’, werd eerder met een persbericht het nieuws over de samenwerking groots aangekondigd.

CoffeeXperts is een ambachtelijk koffiebrander uit Enkhuizen en wist vorig jaar de eerste SCAE Roasting Competition te winnen. Tijdens de beurs ‘Beleef Koffie’ zou Coffeexperts live koffie gaan branden.

Showing 1 comment

  1. Kees Kraakman gaat tijdens de beurs live koffie branden. Hij leerde het vak bij de familie Boot en groeide van winkelhulp uit tot fulltime koffiebrander. De passie voor koffie werd de afgelopen jaren alleen maar sterker, onder andere door de reizen die Kees maakte naar Panama en Ethiopië. Tegenwoordig werk Kees zelfstandig als koffiedienstverlener en geeft koffieproeverijen en trainingen en verhuurt zich als brander en barista.

Comments are closed.