CoffeeQube, goede espresso op kantoor

De CoffeeQube is is een compacte, plug-and-play espressobar van zes vierkante meter speciaal ontwikkeld voor kantoren. De eerste CoffeeQube staat op het hoofdkantoor van de ING in Amsterdam.

“Je kunt er een betere kwaliteit koffie krijgen, die door een barista wordt bereid. Een cappuccino voor euro 1,80 en een doppio voor euro 2,20. We concurreren met de gratis uitgifte,maar we merken dat steeds meer mensen bereid zijn te betalen voor goede koffie. Het leven is te kort om rommel te drinken, vind je niet?’  laat Guido Dam, eigenaar van Stonehenge Coffee Company, weten in het Financieele Dagblad. Ook liet hij weten dat er interesse is vanuit andere bedrijven voor een CoffeeQube. Zo zou het AZM in Maastricht, Unilever en de GGD in Den Bosch zich gemeld hebben voor een CoffeeQube.

De CoffeeQube is een ontworp van Zuiver Retail en worden gemaakt door Gielissen in Amsterdam. De koffie is afkomstig van CoffeeXperts uit Enkhuizen. “We zijn ook bezig met Bocca in Amsterdam, omdat ze hun koffie direct inkopen bij boeren.” aldus Guido Dam.

Bronnen: FD, TopBaristaTwitter

Showing 2 comments

  1. Wat zijn de kosten voor een dergelijke unit en wat is de levertijd?
    Wat zijn de afmetingen, zijn die standaard of nog aan te passen?

    Hoor graag op korte termijn.

    met groet, M.F. Passier

  2. @ Martine,

    Neem even contact op met Guido of Vincent van Mobiccino. http://www.mobiccino.com/

Comments are closed.