Van Dieuwertje, voor de stijlvolle thuisbarista

Steeds meer (thuis)barista’s lopen in een schort, en dan niet een standaard short van de Hema. Nee, een op maat gemaakte. De schorten van Van Dieuwertje zijn zeker voor de thuisbarista’s een mooie aanvulling.

koffie-short-van-dieuwertje-thuisbarista

Van Dieuwertje

Van Dieuwertje is een kleinschalig atelier uit de textielstad Enschede. Begonnen in de voormalige Polaroidfabriek en sinds 1 november verhuist naar het Robson-gebouw, vroeger een pyjamafabriek, tegenwoordig een verzamelplek voor creatievelingen, ondernemers en kunstenaars, aan de Blekerstraat. Naast de confectielijn maakt ze ook speciaal op maat gemaakte schorten. Horeca, barista’s en de fanatieke thuisbarista’s laten dit vooral doen.

Baristaschort

Als fanatiek thuisbarista heb ik ook een schort van Dieuwertje. Zij stuurde er mij eentje op en ik wist niet welke het ging worden, altijd spannend dus. Het werd dus een mooi schort gemaakt van koffiezakken. Eenvoudig zonder veel poespas, zo komt het materiaal tot zijn recht. De print van op de koffiezak is duidelijk leesbaar en geeft toch net het stukje extra aan het schort. Je kunt zien dat het schort met liefde gemaakt is. De afwerking is heel netjes en de handgeschreven kaart erbij geeft toch een veel persoonlijker gevoel. Ben blij met dit schort!

koffie-short-van-dieuwertje-thuisbarista

Wil jij als thuisbarista ook zo mooie schort, eventueel op maat gemaakt? Check dan de website van Van Dieuwertje.

Ben je al een trotse bezitter of ga je er een bestellen? Deel jouw Van Dieuwertje schort op onze Facebook-pagina.