Thuisbarista Jam 2009

Om elkaar “in het echt” weer eens te ontmoeten en kennis, visie en ervaringen te delen, maar ook om gewoon gezellig te kletsen over, en te genieten van koffie, organiseert Thuisbarista.nl:

jam430

Wat is een Thuisbarista Jam?
Een Barista jam is een samenkomst van mensen met een grote interesse in “specialty coffee” en die hun kennis willen verrijken. Je kunt het vergelijken met een jam-sessie van muzikanten, maar waar muzikanten samen praten over riffs, akkoorden en modulatie, hebben we het hier over (Thuis)baristi die praten over doorlooptijden, tamping technieken, koffiemalers, espresso blends, koffiebranders, crema, latte art enz. Eigenlijk is een jam al te beschrijven als volgt: als 2 of meer Baristi bij elkaar komen bij een espressomachine om zichzef uit te dagen, of als een flink aantal Baristi en espressoapparatuur bij elkaar te vinden zijn onder één dak 🙂 Maar een Barista Jam is vooral leuk, leerzaam en gezellig!

Wie?
Op de Thuisbarista Jam zijn alle leden van het Thuisbarista.nl forum welkom!

Wanneer?
Zondag 22 november, van 13:00 tot 18:00

Waar?
De Thuisbarista Meeting wordt gehouden in de winkel van Van Pommeren, Lijnmarkt 47, 3511 KG Utrecht. Sebastiaan heeft de winkel ter beschikking gesteld en we kunnen ook de demo machines gebruiken.

 • Locatie op Google Maps
 • Routebeschrijving
 • Informatie Parkeergarage Springweg
 • Wat kost het?
  Deelname aan de meeting is gratis!

  Caffe Izzo Goodies
  Om thuis verder te kunnen BaristaJammen ligt er voor elke bezoeker een set Caffe Izzo goodies klaar, beschikbaar gesteld door Van Pommeren

  En verder?
  De Jam is free-format, dus heb je een leuk idee voor de ThuisBarista Jam, laat het even weten in dit topic.

  Laat in dit topic weten of je komt, zodat we er 22 november een gezellige middag van kunnen maken.