Programma finale Dutch Barista Championship 2012

Op 12 november weten we wie de volgende Dutch Barista Champion is. Wordt het Inge, Tjeerd, Zjevaun, Mark, Jochem of Ruben?

Kan je er niet bij zijn? Volg het kampioenschap dan via Livestream!

Programma maandag 12 november

10.00 uur: deuren en coffeebar open

11.30 uur: welkom door Jeroen Veldkamp

12.00 uur: performance Tjeerd Schravendeel

12.30 uur: interview met Nationale Coördinator SCAE (Jan Schuitemaker)

12.50 uur: performance Inge de Boer

13.15 uur: interview Cafés Richard

13.40 uur: performance Mark Jordaan

14.05 uur: interview Inspirium

14.30 uur: performance Zjevaun Lemar Janga

14.55 uur: interview Beleef Smaak 2013

15.20 uur: performance  Jochem Verheijen

16.10 uur: performance Ruben Stelma

16.45 uur: demo Coffee In Good Spirits door Ronny Billemon (Belgian Coffee in Good Spirits Champion)

18.00 uur: Bekendmaking Dutch Barista Champion 2012 

Gedurende de dag zijn er broodjes verkrijgbaar en is de bar open. Afrekenen van consumpties kan met munten. Munten zijn verkrijgbaar bij de ingang, betaling is alleen mogelijk met PIN. Consumpties van de coffeebar zijn gratis!

Reminder

Iedere bezoeker moet zich registreren en het toegangsbewijs uitprinten en meenemen naar de locatie. Dit voorkomt lang wachten bij de entree.

Parkeren kan niet bij de locatie. Vanaf het parkeerterrein bij het NAC Stadion rijden pendelbussen naar de locatie. Deze bussen komen ook langs NS Station Breda.

FINALISTEN

Een goed geregeld event is een must om de finale vlekkeloos te laten verlopen voor de finalisten. De zes barista’s stoppen ieder vrij uurtje in de voorbereiding van hun performance. Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Een mooi moment om de finalisten voor te stellen:

Inge de Boer

Inge deed ook in 2011 mee aan het baristakampioenschap en haalde toen, tot haar eigen verbazing, direct de finale. Haar vierde plaats inspireerde haar om nogmaals deel te nemen, met als doel een beter resultaat.  Lees meer over Inge.

Tjeerd Schravendeel

Tjeerd lijkt een nieuwkomer te zijn, maar is een oude bekende voor het kampioenschap. Dat hij serieus meedoet, bewijst zijn finaleplaats. Insiders hopen op een persoonlijke noot tijdens zijn performance. Lees meer over Tjeerd.

Ruben Stelma

Ruben staat voor een nieuwe generatie van koffieprofessionals. Vol bravoure pakt hij dit kampioenschap met beide handen aan. Enthousiasme zonder grens. Lees meer over Ruben.

Zjevaun Lemar Janga

Zjevaun werkt bij restaurant Ivy, een nieuwkomer voor het kampioenschap. Zjevaun combineert smaak en presentatie tot in de details. Als er een underdog is in deze finale, dan is Zjevaun het, maar is er wel een underdog?

Mark Jordaan

Mark is een nieuwkomer, hij behaalde tot zijn opluchting de finale. Na een avontuurlijke voorronde, past voor de finale een gedegen voorbereiding. Als het beter kan, dan zal het beter worden.

Jochem Verheijen

Jochem woont en werkt in Londen. Hij houdt van het baristavak en zoekt naar de grenzen van smaak. Jochem werd vorig jaar derde en gaat voor de winst met zijn eigen twist. Lees meer over Jochem.

Wij kijken uit naar een goede finale op een geweldige dag. Tot 12 november!

P.s.: nog niet aangemeld? Doe het hier.