Culy Food Festival

Niks te doen dit Paasweekend, op de brunch na dan? Kom dan op zaterdag 4 of zondag 5 april naar het Culy Food Festival in de SugarCity in Halfweg.

Culy Food Festival

Culy.nl is opgericht door Monique van Loon, geen onbekende naam onder de foodbloggers en foodies. Maar Culy gaat dus offline zodat je het kunt proeven, ruiken en beleven.

Het Culy Food Festival heeft een unieke food line-up, heerlijk eten, workshops, films en nog veel meer.  Dus voor iedereen wat wils en de koffie ontbreekt ook niet!!! Want wees eerlijk, een culinair festival zonder koffie is als een feestje zonder bier.

Marcus-SLOWtainer

Programma

Twee dagen lang proeven, ruiken en beleven. Onbijten met de cereals van het Londense Cereal Killer Café tot aan een burger van &Samhoud Places’ chef Moshik Roth. Street food van Smokey Goodness, slow coffee in de SLOWtainer van Marcus, craft beer van Oedipus.

Naast lekker eten en drinken zijn er ook diverse workshops zoals foodfotografie en kookworkshops voor de kids. Mocht je het wat rustiger aan willen doen kun je een van de food-documentaires bekijken of gewoon genieten van de live optredens. Kortweg het ideale festival om het Paasweekend te overleven.

Culy Food Festival details

Data: zaterdag 4 april 13.00 – 23.00 uur en zondag 5 april 13.00-22.00 uur.

Ticketprijzen: early bird tickets 12€ en regular tickets 15€.

Locatie: SugarCity, Halfweg (10 minuten van Amsterdam Centraal)

Kaartjes kopen voor het Culy Food Festival kan via deze link, meer informatie, waaronder het complete programma, vind je op Culy.nl.