Aeropress competities 2015, te gekke posters

Let the pressing begin!” De Aeropress competities 2015 beginnen weer! De winaar van elke competitie mag deelnemen aan het World Aeropress Championship. Afgelopen jaar waren er 35 nationale competities over de hele wereld, zo ook in Nederland. Het Dutch Aeropress Championship werd vorig jaar bij CoffeeCompany Oosterdok gehouden met als winaar Simon Boone. Niet alleen de koffie is opvallend, zo springen de posters er ook uit. Het lijkt soms erop dat er een verborgen competitie is. Wie ontwerpt de mooiste, gekste en meest orginele poster. Hieronder enkele voorbeelden van aankomende competities;

Aeropress competities, 2015

Korean Aeropress Championship 2015

korean-aeropress-championship-2015

Korea is Aeropress gek en ze hebben zelf twee dagen er vooruit getrokken. Op 7 februari is er een voorronde en 8 februari de finale bij Coffee Libre, Seoul.

Officiele website www.koreanaeropresschampionship.com
Facebook www.facebook.com/koreanaeropess

New Zealand AeroPress Championship 2015

New-Zealand-Aeropress-Championship-2015

Ozone Coffee Roasters organiseert het New Zealand Aeropress Championship 2015 op 14 februari in hun koffiebraderij in New Plymouth.

Facebook : www.facebook.com/NZAeroPressChamps

German Aeropress Championships 2015

german-aeropress-championship-2015

The Barn Coffee Roasters en Five Elephant Coffee Roastery hebben de handen in één geslagen en organiseren samen op 26 februari het German Aeropress Championship 2015. De koffie wordt door Five Elephant geleverd en het kampioenschap vind plaats bij The Barn aan de Schönhauser Allee 8, Berlijn.

Facebook: www.facebook.com/GermanAeropressChampionship

Hier nog enkele andere te gekke posters van Aeropress competities.

Aeropress gemaakt door Aerobie.